Слухати
Слухати

Розенблат і Лінько у "Великому ефірі" з Ростиславом Сухачовим (10.05)

10.05.2017

Політики на NewsOne обговорили зміну глави Національної поліції Дніпропетровської області і дії правоохоронців під час сутичок 9 травня.

На думку Розенблата, поліція не впоралася зі своїм завданням по забезпеченню порядку 9 травня.

"Те, що сталося, є наслідком бездарної роботи нашого МВС. Ми обурені не тільки подіями в Дніпрі, подібне було і в інших містах - в Житомирі, наприклад. Люди в спортивних костюмах разом з поліцією йшли провокувати людей", - зазначив він.

Розенблат вважає, що депутат від "Опоблоку" Олександр Вілкул повинен понести відповідальність за події в Дніпрі.

"Я не хочу звинувачувати тільки "Опозиційний блок", який організував цей шабаш в Дніпрі. Головою обласної партійної організації "Опоблоку"є Олександр Вілкул. Він все зробив для того, щоб це відбулося. Генпрокурор повинен відреагувати, ми повинні побачити подання про зняття з нього недоторканності і притягнути до відповідальності. Ми бачимо кров, і це буде продовжуватися", - підсумував він.

Також ішлося про відставку голови НБУ Валерії Гонтаревої, візит представників МВФ, яким буде представлена програма пенсійної реформи.

Гості "Великого ефіру" з Ростиславом Сухачовим - народний депутати Борислав Розенблат від фракції "Блок Петра Порошенко" і Дмитро Лінько від "Радикальної партії Олега Ляшка".


Loading...