Слухати
Слухати

Мураєв і Карпунцов у "Великому ефірі" з Оленою Кирик (11.05)

11.05.2017

Головною темою програми стали зіткнення в Дніпрі 9 травня між активістами і правоохоронцями.

Також відзначили події в четвер, 11 травня, коли прихильники ОУН та інших праворадикальних організацій влаштували пікет біля будівлі Міністерства внутрішніх справ. Одним із приводів послужили жорсткі дії поліції щодо блокування офісу ОУН в Києві вранці 9 травня.

На думку Мураєва, дії прихильників Організації українських націоналістів, які пікетували будівлю МВС в Києві, є справедливою розплатою за бездіяльність правоохоронних органів протягом останніх трьох років.

За його словами, влада має два репресивні організми - це правоохоронна система і так звані активісти.

"Але ще раз проведу паралель. Ті ж самі "тітушки", які діють поза нормами всього права, яке існує в Україні. Вони, таким чином, розправляються з собі неугодними. Тобто порушують кримінальні справи або переслідують на вулицях шляхом вуличної демократії. Сьогодні це було звернено проти них і напевно це справедливо", - підсумував Мураєв.

Також ішлося про те, що 16 травня в Україну прибудуть представники МВФ, яким буде представлений проект закону про пенсійну реформу, відпустку глави НБУ Валерія Гонтаревої.

Гості в студії NewsOne з Оленою Кирик - Євгеній Мураєв, глава політради партії "За життя" і народний депутат Валерій Карпунцов.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...