Прямой эфир

Плюси одноразових електронних сигарет

Фото: Одноразова електронна сигарета

Сьогодні тютюновий ринок пропонує великий вибір класичних та альтернативних цигарок. Особливо популярними та поширеними стають одноразові електронні сигарети з великою різноманітністю смаків. Звичайні сигарети не надають такого широкого вибору ароматів, а електронні сигарети легко можуть задовольнити потреби курця, оскільки можуть бути з будь-яким ароматом.

Основні переваги використання одноразових електронних сигарет

Електронні сигарети можуть похвалитися не тільки широкими вибором ароматів, але й великою кількістю інших переваг та зручностей:

  • Невеликий розмір, компактність. Як правило, електронні сигарети маленькі прямокутні або тонкі довгасті — добре поміщаються в кишеню. Носити з тобою таку альтернативу легше, ніж пачку цигарок та запальничку.
  • Зручність. Немає необхідності в пошуку місця для куріння – можна курити будь-де, якщо це не заборонено персональними правилами місця.
  • Легкість. Електронні сигарети легкі, їх можна носити у сумці, рюкзаку. Вони не займуть багато місця, легко помістяться в кишеню, не заважатимуть.
  • Зручність у використанні. Немає необхідності постійно виймати та підпалювати цигарку, щоб прикурити. Для цього необхідно лише натиснути кнопку, і відбудеться процес або просто відразу зробити затяг.
  • Якщо говорити про одноразові сигарети – то вони зручні, оскільки не потребують обслуговування. Такий пристрій не потрібно заряджати, змінювати фільтри, доливати рідину. Коли ресурс сигарети закінчується, її можна спокійно утилізувати.
  • Можливість вибрати колір. Залежно від ароматів можна підібрати колір будь-який смак. Це більше декоративна складова, але багато хто відзначає її як приємний бонус.

До того ж, зараз існує багато магазинів, що продають електронні сигарети. Їх можна знайти в супермаркетах, тютюнових кіосках і навіть окремих спеціалізованих магазинах у торгових центрах або в інтернет-магазинах, наприклад, Vandal Vape Shop. Тому ні в кого не виникне проблем із придбанням.

Смакова різноманітність

Різноманітність смаків може порадувати кожного, і у випадку з одноразовими сигаретами можна одразу дізнатися, який смак рідина всередині. У той же час на пачці звичайних цигарок не часто пишуть смак і доводиться вгадувати його або грати в лотерею. До списку можливих ароматів електронної сигарети входять монофрукти (чиста полуниця, банан, вишня тощо), лимонади або напої (кока-кола, полуничний лимонад), освіжаючі аромати м’ята, фруктові або ягідні мікси, а також багато інших смаків.