Прямой эфир

В Киеве женщина промахнулась и всадила нож супругу в ягодицу

  • Telegram
Размещено: 18.08.2020
Нож. Фото: osnmedia.ru

Продавщица арбузов ранила собственного мужа ножом в седалищную мышцу, после того как он украл у нее 300 гривен.

Об этом рассказали очевидцы, пишет Магнолия-ТВ в своем Instagram.

Инцидент произошел во вторник, 18 августа, в Святошинском районе Киева. По словам очевидцев, к продавщице арбузов подошел мужчина и украл у нее 300 гривен.

Когда она это заметила, то бросилась бежать за ним. При этом женщина схватила в руки нож. В результате погони она ранила горе-вора в место ниже спины. После этого она вернулась к своему рабочему месту, а вот мужчине пришлось вызывать скорую.

Позже стало известно, что пострадавший мужчина является мужем продавщицы. Деньги он украл, для того что приобрести алкогольные напитки.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

У Києві на вулиці Гната Юри жінка встромила ніж у сідницю своєму чоловіку • Близько 12 години у Святошинському районі серед багатоповерхівок розігралася справжня сімейна драма • Знімальна група "Магнолії-ТВ" поспілкувалася з очевидцями та дізналася, що стало причиною ножового поранення. Як розповіла одна із місцевих, нападниця працює продавчинею у наметі з фруктами. Коли жінка різала кавун до неї підійшов її чоловік і поцупив 300гривень. Ймовірно, запланував алко- зустріч з товаришами, бо як розказав нам свідок, зловживає алкоголем. Це обурило дружину крадія і вона з криками та ножем побігла за своїм чоловіком. Наздогнала його за кількасот ментрів та вдарила ножем у сідницю. • Викрадені гроші забрала, але чоловіку довелося викликати швидку. Постраждалого шпиталізували. А на місце події приїхала поліція, яка з’ясовує всі обставини.

Допис, поширений Магнолія-ТВ (неофіційно) (@magnolia.tv) 18 Сер 2020 р. о 3:32 PDT

Как сообщал NEWSONE ранее, в Черкасской области мужчина во время ограбления жестоко убил человека.

 

Источник: newsone.ua

Подписывайся на NEWSONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.