Слухати
Слухати

Надія Савченко у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (25.05)

25.05.2017

В ході розмови обговорили чимало актуальних питань, однак головною темою бесіди стала річниця з дня визволення Надії Савченко з російської в'язниці.

Народний депутат вважає своє звільнення з російської в'язниці заслугою українського народу. "Моє звільнення - це перемога всього українського народу, це перемога усієї сили українських діаспор у світі, світової спільноти і всіх світових політиків", - заявила нардеп.

Крім того, вона відзначила дипломатичний внесок президента Петра Порошенка в своє визволення і вважає, що він міг би продовжити роботу в цьому напрямку заради інших полонених громадян України. "Напевно моє звільнення є перемогою Порошенка в тому плані, що він зміг вести діалог з Путіним. Тому це одна з його перемог. Він міг би і далі вести переговори з Путіним для того, щоб таке чудо могло статися і з іншими громадянами України, які знаходяться в полоні", - вважає Савченко.

Також Савченко трохи розповіла про свою партію: основною метою створення її партії є можливість донести до народу свою ідею і передати владу в країні громадянам України.

"У кожному місті, куди ми будемо приїжджати, ми будемо доносити свою ідею. Коли люди будуть розуміти, що вони хочуть жити так, а не інакше, вони будуть приєднуватися до цього механізму. Якщо конституційна більшість однодумців увійде до Верховної Ради, то 80% влади забере народ"- підкреслила нардеп.

Гість "Великого інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - народний депутат Надія Савченко.


Loading...