Слухати
Слухати

Гончаренко і Шуфрич у "Наслідках" з Головановим (04.10)

04.10.2017

В ході програми обговорили законопроект про реінтеграцію Донбасу, економічні зв'язки України з РФ, анексію Криму Росією.

Нестор Шуфрич заявив, що законопроект про реінтеграцію Донбасу - це початок передвиборної кампанії Петра Порошенка.

"Цей закон, в разі його прийняття, руйнує надію до кінця. Ухвалення закону, в тому формулюванні, яке сьогодні пропонується, з моєї точки зору, це ні що інше, як початок виборчої кампанії Петра Порошенка. Це боротьба з одним зі своїх основних конкурентів, а саме керівником і лідером партії "Самопоміч" Садовим, для якого визнання Росії агресором є однією з основних фішок, вони погрожували подати подібний законопроект і, судячи з усього, Порошенко пішов на випередження", - сказав нардеп.

Також, на думку Шуфрича, заручником законопроекту про реінтеграцію Донбасу став народ України.

У свою чергу Олексій Гончаренко не погодився із заявою Шуфрича і підкреслив, що до президентських виборів ще багато часу.

Крім цього, Гончаренко вважає, що Андрію Садовому спочатку потрібно розібратися зі сміттям у Львові, а потім думати про вибори.

При цьому, нардеп назвав законопроект про реінтеграцію Донбасу ключовим.

"Це ключовий, дуже важливий закон, тому що в ньому речі називаються своїми іменами і Росія називається агресором", - сказав депутат.

Гості студії NewsOne з Василем Головановим - народні депутати України від фракції "Опозиційний блок" Нестор Шуфрич і від фракції "БПП" Олексій Гончаренко.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...