Прямой эфир

Елайнери Інвізілайн: сучасний підхід до ортодонтичного лікування

Неправильний прикус може ускладнювати процес жування і ковтання, що впливає на травлення і загальний стан здоров’я. Крім того, такі порушення можуть змінювати зовнішній вигляд обличчя. Це може викликати психологічний дискомфорт. При дефектах прикусу на окремі ділянки зубного ряду чиниться більше навантаження, через що швидко зношуються і пошкоджуються деякі зуби. Також при неправильній оклюзії може виникати напруга в м'язах обличчя і щелеп, що призводить до болю в цих зонах, а також до головного болю. Це ще не повний перелік можливих проблем. Тому у будь-якому випадку неправильний прикус повинен піддаватися корекції.

Елайнери Інвізілайн — ефективне рішення для корекції прикусу

Елайнери Інвізілайн

Сьогодні ортодонтія застосовує різні методи лікування. Якщо раніше для корекції прикусу і вирівнювання зубів часто використовувались брекет-системи, то сьогодні все більше пацієнтів обирають елайнери. Сьогодні поговоримо саме про системи Інвізілайн. Це продукція американської компанії Align Technology, яка є розробником самої технології елайнерів. Завдяки офіційному дистриб’ютору (https://myaligner.dental/ — офіційна сторінка компанії) пацієнти мають змогу скористатися зручним, естетичним та ефективним способом виправлення прикусу і в Україні.

Елайнери Invisalign являють собою прозорі капи, які носяться з метою поступового переміщення зубів у правильне положення. Такий ефект забезпечується завдяки зусиллю, яке чинить ортодонтичний апарат на певні ділянки зубного ряду. Систему складає комплект кап, кількість яких залежить від клінічного випадку. Елайнери носяться у певній послідовності і строго замінюються в визначений час. Такі капи є знімними. Носити їх потрібно не менше 22 годин протягом доби.

Переваги носіння елайнерів Invisalign

ціна елайнерів в Дніпрі

Системи Інвізілайн мають низку переваг над традиційними брекетами. Основні з них: 

  1. Естетика. Капи виготовлені з полімерного матеріалу, є прозорими та тонкими. Вони точно відповідають формі, розміру зубів та щільно прилягають до їх поверхні. Для інших така конструкція в ротовій порожнині залишається непомітною.
  2. Швидкість лікування. Завдяки використанню запатентованого матеріалу, ефективність якого доведена різними тестуваннями, вирівнювання зубів відбувається прискореними темпами. Зазвичай капу на наступну потрібно замінювати щотижня. Водночас елайнери інших виробників в середньому треба носити протягом 2-х тижнів.
  3. Зручність. Капи потрібно знімати перед їдою та чисткою зубів, тому лікування не передбачає обмежень в харчуванні і не супроводжується ризиком виникнення карієсу. До елайнерів пацієнт звикає за день-два. Вони не натирають ясна і не порушують дикцію.
  4. Інноваційність. В процесі планування лікування та виготовлення елайнерів використовуються сучасні технології на основі ШІ. Пацієнт може побачити майбутню посмішку ще до початку лікування. Лікар з допомогою спеціального ПЗ програмує рух кожного зуба в конкретний час.

Щоб розпочати лікування, потрібно вибрати стоматологію зі статусом Invisalign Provider. Align Technology має широку базу сертифікованих лікарів. Потрібно розуміти, що ціна елайнерів в Дніпрі формується в кожному випадку окремо. Вона буде залежати від кількості кап та часу лікування. Кінцева сума включає також всі необхідні консультації та регулярні візити до ортодонта для моніторингу прогресу лікування. 

Елайнери Інвізілайн підходять практично всім пацієнтам. Їх можна застосовувати навіть дітям, починаючи з 6 років. Крім того, система справляється з різними випадками, навіть складними, чого не скажеш про інші види елайнерів.