Прямой эфир

Довгострокові кредити чи позика в МФО Finsfera — який варіант вибрати

Довгостроковим кредитом називається фінансова послуга, при якій кошти видаються на тривалий термін. Відмінність такого кредитування в тому, що сума позики здебільшого велика й має цільове призначення. Частіше довгострокові кредити видаються на купівлю будинку, квартири, автомобіля та інші великі витрати. Такий вид послуг надають банки після ретельної перевірки фінансового становища потенційного клієнта.

МФО Finsfera

Проте якщо вас цікавить споживчий кредит на термінові або побутові витрати, варто розглянути можливість швидкого та зручного отримання позики в МФО Finsfera. На онлайн сервісі можна оформити позику строком на 360 днів за умовами договору, але за бажанням та можливістю повернути борг раніше — за пів року, місяць або кілька днів. Сума споживчого кредиту зазвичай невелика та не має цільового призначення, і позичальник може витрачати ці кошти за власним бажанням. Дізнатися всі деталі отримання онлайн кредиту для побутових витрат можна на сайті МФО Finsfera.

МФО Finsfera — доступність та швидкість отримання онлайн кредиту

Онлайн сервіс Finsfera спеціалізується на видачі позикових коштів день у день. Це означає, що ви можете подати запит на кредитування й в той же день отримати кредит на свою картку. Така можливість доступна завдяки автоматизованим системам перевірки даних через електронні документи.

Отримати позику в МФО Finsfera може громадяни України, що досяг повноліття та має чинний паспорт і ІПН, які підтверджують його вік та громадянство. Найвищі шанси отримати позику мають позичальники зі стабільним доходом та хорошою кредитною історією. Якщо перший кредит буде своєчасно сплачено без затримки та боргів, МФО надає можливість взяти нову позику на більшу суму.

Переваги співпраці з МФО Finsfera:

  • Сервіс працює онлайн цілодобово;
  • Для оформлення кредиту не потрібно збирати документи;
  • Не потрібно вносити заставу для гарантії виплати позики;
  • Підписання угоди відбувається без поручителя та залучення будь-яких третіх осіб;
  • Підписання договору — це онлайн процедура, для якої не потрібна особиста присутність;
  • Компанія не збирає дані про родичів та близьке оточення;
  • Ви можете самостійно обрати строк погашення та закрити кредит раніше без штрафів;
  • Сервіс надає підтримку позичальників за номером гарячої лінії, ви можете отримати швидкі відповіді на питання щодо оформлення, користування та виплати позики.

Послуга оформлення довгострокового кредиту дуже популярна та вигідна, якщо ви плануєте придбання квартири, автомобіля, будинку, робити коштовний ремонт, вкладати гроші в новий бізнес-проєкт. Але якщо вас цікавить позика на порівняно невеликі витрати, вірним рішенням буде звернутися в МФО Finsfera й отримати споживчий кредит на короткий термін.