Слухати
Слухати

Дмитро Добродомов vs Ігор Лапін в "Дуелі" з В'ячеславом Піховшеком (12.07)

13.07.2017

Важливе місце в ході програми зайняла тема зняття депутатської недоторканності з народних депутатів.

ГПУ побачила в діях Добкіна ознаки умисного змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок у Харкові нормативною вартістю понад 220 млн грн.

У свою чергу, нардеп прийшов на засідання Регламентного комітету з адвокатом. Крім того, він заявив про намір звернутися до депутатів з проханням зняти з нього депутатську недоторканність. Також, він приніс документи, які підтверджують його невинність.

"Я сьогодні буду демонструвати документи, які доведуть абсолютну безперспективність і безпідставність цього подання на мене. Також я маю намір довести, що прокуратура займається фальсифікацією документів і вводить в оману представників Регламентного комітету", - заявив Добкін.

Регламентний комітет Верховної Ради України визнав законним і мотивованим лише одне подання глави Генпрокуратури України Юрія Луценка на нардепа від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна - про надання згоди на притягнення його до кримінальної відповідальності.

Крім того, після засідання профільного комітету Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що на засіданні Верховної Ради буде наполягати на розгляді всіх трьох подань на нардепа Михайла Добкіна.

Крім того прокоментували перспективу продовження роботи парламенту, можливість проведення голосування парламенту за пенсійну, земельну, конституційну і медичну реформи, а також вибір аудитора НАБУ.

Гості програми "Дуель" з В'ячеславом Піховшеком - позафракційний народний депутат Дмитро Добродомов та Ігор Лапін від фракції "Народний фронт"


Loading...