У Сочі Путін і Янукович питання про можливість приєднання України до МС не порушували, - речник Пєсков   У МВС переконують, що будівлю Київського телецентру не захопили, а охороняють   Опозиція не відреагувала на пропозицію вести діалог, - прем’єр Азаров   Журналіста «Дорожнього контролю» Дзиндзю з Шевченківського райсуду Києва перевезли до СІЗО   Тристоронню комісію для розслідування розгону Євромайдану створять, коли мітингувальники розблокують адмінбудівлі, - прем’єр Азаров   У Черкасах міліція перешкоджала активістам Євромайдану встановити намет   За участь у мирних мітингах студентів не каратимуть - прем'єр Азаров   Екс-президент Грузії Саакашвілі та делегація Європейської народної партії приїхали у Київ на Євромайдан   Міст між США та Канадою засвітили жовтим і синім кольорами на знак підтримки Євромайдану  

Провокаторів звозили?

 
2 грудня 2013

Українці в Інтернеті почали викладати можливі відеодокази звезення провокаторів напередодні штурму Адміністрації Президента.

 

Двом автобусам із цивільними номерами прикриття забезпечувала міліція. Через вікна можна було розгледіти хлопців у спортивних костюмах і шапках.

 

Перед тим, ще кілька автобусів привезли молодиків спортивної статури до Адміністрації Президента. Автор відео переконує, що це так звані «тітушки», які й провокували напади  «Беркута» на мітингувальників та журналістів.

 

Про те, що «Беркут» прикривав провокаторів, можуть свідчити і ці кадри. З натовпу силовиків виходили в шоломах люди, одягнені у спортивні костюми.

 

А до мітингувальників та журналістів, котрі не чинили опору, «беркутівці» невиправдано застосовували силу.

 

Людей, які лежали нерухомо на асфальті, спецслужбовці добивали кийками та ногами просто заради втіхи. При цьому лихословили на затриманих, засовували їм до рота папір і плювали в обличчя. Міліціонери просто прогулювались і не реагували на агресію «Беркута».

 

Автор: Олександр Хом’як 

Редактор: Роман Кібальник


Сортувати за:
датами    
популярності    
  • Роман 3 грудня, 01:00
    Українці! Ми робимо революцію та стаємо господарями на своїй землі або ми продовжуємо жити в рабсті, виконуючи злочинні накази влади? Час прийняти остаточне рішення! Всі сюди та на штурм: http://vk.com/public62043361
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден