У Сочі Путін і Янукович питання про можливість приєднання України до МС не порушували, - речник Пєсков   У МВС переконують, що будівлю Київського телецентру не захопили, а охороняють   Опозиція не відреагувала на пропозицію вести діалог, - прем’єр Азаров   Журналіста «Дорожнього контролю» Дзиндзю з Шевченківського райсуду Києва перевезли до СІЗО   Тристоронню комісію для розслідування розгону Євромайдану створять, коли мітингувальники розблокують адмінбудівлі, - прем’єр Азаров   У Черкасах міліція перешкоджала активістам Євромайдану встановити намет   За участь у мирних мітингах студентів не каратимуть - прем'єр Азаров   Екс-президент Грузії Саакашвілі та делегація Європейської народної партії приїхали у Київ на Євромайдан   Міст між США та Канадою засвітили жовтим і синім кольорами на знак підтримки Євромайдану  

Введуть надзвичайний стан?

 
1 грудня 2013

Введення надзвичайного стану – такий план дій застосувала влада. Провокатори, які атакували Адміністрацію Президента, створюють юридичну передумову для введення надзвичайного стану. Про це запевняють експерти Інституту Горшеніна.

 

Деякі російські та українські ЗМІ повідомляють, що в Межигір’ї проводили нараду на чолі з Януковичем та іншими високопосадовцями. Ймовірно, готується указ Президента про введення надзвичайного стану.

 

Однак робити це одноосібно, без Верховної Ради, він не має права. Затвердження за останнім законом залишається в компетенції законодавчого органу держави.

 

Експерти заявляють, що таким чином хочуть «обілорусити» країну. Не відкидають і того, що це може призвести до громадянської війни. Усе залежить від того, як лідери опозиції контролюють ситуацію на Майдані. Інші ЗМІ стверджують, що до усього приклали руку і в Росії. Там, мовляв, хочуть роз’єднати Україну, і для цього вживатимуть усіх можливих заходів.

 

Автор: Віктор Медвідь

Редактор: Роман Кібальник


Сортувати за:
датами    
популярності    
  • Сергей Бородин 2 грудня, 15:57
    1
    Вечно недовольные, чуть что сразу на майдан. 20 лет назад СССР развалили, теперь хотят Украину разрушить, ну что за народ...
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден