Укази Віктора ЯНУКОВИЧА посилюють роль і розширюють повноваження РНБО в питанні реформування Збройних сил України – академік НАН України Володимир ГОРБУЛІН Міністерство оборони розробило реформу ЗСУ, за якою до 2017-го року численність української армії повинна скоротитися до 70 тисяч Прокуратура Києва передала до суду кримінальну справу про звинувачення 12-ти осіб, які викрали 26 автомобілів На Донеччині керівника одного з управлінь держпідприємства "Служба міжнародних автомобільних перевезень" засудили до 8-ми років позбавлення волі за вимагання та отримання хабара у 200 тисяч гривень Під Києвом через падіння крану на будівництві загинуло двоє робітників  В Угорщині мікроавтобус із українцями потрапив в аварію, постраждало шестеро людей  За фальсифікацію справи про вбивство журналіста Ігоря Александрова засуджено вісім осіб, четверо з них – колишні працівники міліції

Весь світ сумує за кроленям

 
16 березня 2012

 

Він був приречений на славу, але його життя брутально обірвав бездушний випадок.

 

Кроленя Тіль народився в німецькому зоопарку два тижні тому. Малюк одразу привернув до себе увагу – у нього зовсім не було вух. Його брати і сестри генетичних аномалій не мали.

 

Пухнастий красунчик швидко став знаменитістю у рідній Саксонії. Сумнівів не було – рідкісне кроля було здатне зачарувати весь світ. Безвушко збиралися представити всій планеті на великій прес-конференції.

 

Та за день до цього сталася страшна трагедія. Перед видатною подією для Тіля влаштували фотосесію. Втомившись від камер, малюк зарився у затишне сіно.

 

І тут телеоператор, який щойно знімав звірятко, зробив свій роковий крок назад. Чобіт приземлився точно на майбутню зірку.

 

Доглядач зоопарку тремтячим голосом розповів: «Тіль не страждав. Смерть була миттєвою.»

 

Яскрава зірка безвухого симпатяги згасла, ледь запалившись.

 

Але світ не хоче відпускати свого улюбленця: тіло кроля хочуть заморозити, щоб потім зробити з нього опудало.

 

А маленький Тіль приєднався до сумного списку знаменитих тварин, які передчасно залишили наш світ.

 

 

Автор: Анна Чорноус

 

 

 

 

 

Сортувати за:
датами    
популярності    
  • юра 16 березня, 22:27
    1
    скажіть будь ласка ягого автора використана музика, дякую.
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден