Укази Віктора ЯНУКОВИЧА посилюють роль і розширюють повноваження РНБО в питанні реформування Збройних сил України – академік НАН України Володимир ГОРБУЛІН Міністерство оборони розробило реформу ЗСУ, за якою до 2017-го року численність української армії повинна скоротитися до 70 тисяч Прокуратура Києва передала до суду кримінальну справу про звинувачення 12-ти осіб, які викрали 26 автомобілів На Донеччині керівника одного з управлінь держпідприємства "Служба міжнародних автомобільних перевезень" засудили до 8-ми років позбавлення волі за вимагання та отримання хабара у 200 тисяч гривень Під Києвом через падіння крану на будівництві загинуло двоє робітників  В Угорщині мікроавтобус із українцями потрапив в аварію, постраждало шестеро людей  За фальсифікацію справи про вбивство журналіста Ігоря Александрова засуджено вісім осіб, четверо з них – колишні працівники міліції

L’arc en Ciel повернулись!

 
16 березня 2012

Японські ветерани джей-року, L’arc en Ciel повернулись! Ну звісно, випустили ж новий альбом – вперше за 4 роки. Butterfly називається. Ну а тепер треба попіарити – тож розпочали світовий тур  - вперше з 2008го року.

 

І колінця вже трусяться особливо перед концертом в Madison Square Garden.

 

Тетсуя, лідер гурту, басист  Larc en Ciel:

 

«Ми дуже чекаємо на це. Ми повсюди граємо з однаковою силою та енергією. Але Madison Square Garden  - це всесвітньо відоме місце де виступало так багато відомих музикантів.  Тож це привілей виступити там».

 

Не обійшлось без ексцесів на сцені. От у Парижі, наприклад.

 

Кен, гітарист Larc en Ciel:

 

«Мене несподівано зачепив один із спец ефектів, тож нам довелось припинити лайв. Але от вже потім, коли мали грати в Гонконзі,  ми перед шоу влаштували таку невеличку церемонію з молитвою -  і концерт пройшов нормально. Молитва спрацювала».

 

Але це не все, про що хлопці хочуть попросити.

 

Тетсуя, лідер гурту, басист  Larc en Ciel:

 

«Було б круто, якщо б нас сплутали з корейським поп гуртом. Ми б тоді виїхали на їх хвилі популярності » .

 

Так а що? Повчити трохи сексі рухів для дівчаток, наклепати епатажного шмоту, підвести оченятка - і вуаля! Хоча… ще доведеться все-таки трохи корейською поспівати. Ну там, для повної конспірації.

 

Автор: Марго Гонтар

 

 

Сортувати за:
датами    
популярності    
  • Олексій 18 березня, 10:50
    Л'Арки - це супер!
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден