Савченко заявила, що не має наміру виходити з "Батьківщини"

Народний депутат України Надія Савченко заявила, що не має наміру виходити з політичної партії "Батьківщина". Про це вона розповіла під час прес-конференції.

При цьому вона підкреслила, що готова до дискусій у фракції, однак зазначила, що поки не є "фахівцем в політиці", пише УНІАН.

"Я прийшла, і зараз я перебуваю в команді" Батьківщини", - повідомила Савченко.

У цьому контексті вона подякувала однопартійцям за те, що її прийняли (в партію, - ред.), коли вона знаходилася в тюрмі.

"Було б дуже добре, якби кожна політична партія взяла по одному українцю-політв'язню в Росії, і ми б показали, що ці люди, які у нас є героями, в Росії вважаються злочинцями і сидять в тюрмах", - зазначила Савченко.

Вона додала, що не є перебіжчиком, і прийшовши в політику з партією "Батьківщина", не збирається нікуди переходити.

"Я не збираюся виходити з партії і фракції. Якщо мене буде щось не влаштовувати в моїх колегах, то ми будемо говорити, і ми будемо мінятися, вчитися і боротися разом, - підкреслила Савченко.

Також вона заявила: "Я не скурвлюсь! Я сама собі цього не дам зробити!".

Як повідомляв NewsOne раніше, народний депутат Надія Савченко заявила, що силова спроба повернути Крим може привести до третьої світової війни, тому працювати над цією проблемою потрібно в міжнародно-правовій площині і переконуючи кримчан в помилковому рішенні.

Савченко заявила, що не має наміру виходити з "Батьківщини"