Савченко буде займатися поверненням окупованих територій

Народний депутат України Надія Савченко хоче створити міжнародний комітет для повернення окупованих територій Донбасу за участю європейських лідерів . Про це вона заявила на прес-конференції в Києві.

"Як це зробити з тієї політичної позиції, яку я зайняла, я ще не знаю. Але я навчуся. Я хочу створити міжнародний комітет з цих питань ... Це один з методів. Але всі методи хороші, аби все вийшло", - сказала Савченко.

Вона зазначила, що поки може лише покласти своє життя, відвойовуючи ці території.

"Але, на жаль, у нас немає такого рішення, яке завтра все змінить. Я за те, щоб це робити. Я над цим і буду працювати. Щоб були звільнені окуповані території. Ми будемо шукати ці шляхи", - підкреслила нардеп.

Вона зізналася, що ще визначається, чим буде займатися в політиці. "З президентом ми говорили про те, яка буде процедура, що мені вручать зірку, орден, що будуть журналісти. Я дякую президенту за те, що я на волі, я вдячна кожній людині, і президент докладав до цього зусиль. Він запитав, чим я хочу займатися в політиці. я сказала, що подумаю, просто не можу зараз зрозуміти, куди я потрапила", - сказала Савченко.

Як повідомляв NewsOne раніше, народний депутат України Надія Савченко заявила, що не має наміру виходити з політичної партії "Батьківщина".

Савченко буде займатися поверненням окупованих територій