Ляшко: Треба бути з людьми, а не літати на футболи по Парижах

Ми бажаємо перемоги нашій команді, але для цього не обов’язково летіти до Франції. Про це в кулуарах Верховної Ради України заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"В Києві, й в інших містах України є фан-зони. Кожен має бути з народом. Адже в нас для людей оголошують мобілізацію. А нардепи сьогодні провели демобілізацію… Парламенту немає ні вчора, ні сьогодні. Рішенні не приймаються, бо депутатів немає", - заявив політик.

При цьому він наголосив:

"Чи може собі країна, частина якої окупована, при тому катастрофічному знижені рівня життя людей, при економічному проваллі, дозволити непрацюючий парламент, депутати якого літають на футбол у Францію. При цьому замовляючи цілі спецрейси, щоб поїхати повболівати".

За словами Ляшка, нардепи могли б піти з легкістю на футбол у фан-зони.

"Хочете повболівати - йдіть у фан-зону на Оболоні чи Подолі, на Олімпійському. Зробіть людям фан-зону на Троєщині, поставте великі екрани… Й нехай кожен із задоволенням вболіває. Треба бути з людьми, а не літати по Парижах", - заявив лідер фракції.

На питання журналістів, хто саме полетів у Францію на матч збірної України, Ляшко заявив, що не знає.

Окрім того він підкреслив, що жоден депутат "Радикальної партії" на футбол не полетів:

"РП в повному складі блокує парламентську трибуну".

Як повідомляв NewsOne, член депутатської групи "Партія" Відродження" Андрій Шипко заявив, що теж літав на футбол до Франції.