Слухати
Слухати

Одна за найбільших у світі виставок озброєнь відкрилась у Франції

13.06.2016

Одна є найбільших міжнародних виставок озброєнь, оборонних та безпекових технологій наземного та повітряного призначення Eurosatory-2016 відкрилася у Франції.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Eurosatory проходить у виставковому комплексі «Paris Nord Villepine» кожні два роки з 13 по 17 червня. Її учасники представляють найширший асортимент продукції у галузі оборони і безпеки з понад 140 країн світу", - сказав Патрік Колас, один з організаторів заходу.

За його словами, упродовж п'яти днів учасники виставки представлять нові кластери для індивідуального захисту людей та об’єктів, а також озброєння і військову техніку сухопутних військ, засоби ППО, засоби зв'язку, обчислювальну техніку, тренажери і тилове забезпечення, продукцію для гуманітарної допомоги, миротворчих операцій, безпеки і боротьби з тероризмом.

Очікується, що цього року на ювілейній виставці побуває понад 57 тисяч відвідувачів та 214 офіційних делегацій з 94 країн світу. За словами організаторів, свої зразки озброєнь представляють 1,571 тис. компаній.

Україна представлені на Eurosatory-2016 національними павільйонами - їх тут 36. Вони демонструють більше 600 одиниць військової техніки та оборонного обладнання.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.
Loading...