Слухати
Слухати

Олексій Мушак vs Ігор Мосійчук у "Дуелі" з Миколою Вереснем (02.06)

03.06.2017

В ході програми обговорили відставку міністрів Тараса Кутового і Юрія Стеця.

Міністр інформаційної політики Юрій Стець не може продовжувати "інтенсивну" роботу у відомстві через проблеми зі здоров'ям, зазначив депутат Мушак.

"У Юрія Стеця дійсно є проблеми зі здоров'ям, це правда. Які? Це його справа, розповідати чи ні. Але вони не дуже добре поєднуються з активною роботою в Кабміні", - розповів політик.

При цьому він уточнив, що міністр аграрної політики Тарас Кутовий пішов у відставку через розбіжності з прем'єром щодо земельної реформи. "З приводу Тараса Кутового: він проєвропейський політик, у нього була своя позиція щодо земельної реформи, вона суперечила позиції Гройсмана ... У нього була позиція така, що не треба відразу створювати ринок землі, а варто вирішити і модернізувати питання оренди. А Гройсман каже, що потрібно вже починати", - додав Мушак.

Крім цього, прокоментували земельну реформу в Україні, рівень злочинності в Україні, вбивство колишнього директора "Укрспирту" Віктора Панкова, масовий пікет і грандіозну бійку біля будівлі міськради в Тернополі.

Гості програми "Дуель" з Миколою Вереснем - народні депутати від БПП Олексій Мушак і від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...