Слухати

Аваков: За вимагання затримано головного санлікаря України і начальника департаменту санепідемслужби

30.06.2016
f_4502992061413998933

Правоохоронці затримали керівника Санітарно-епідеміологічної служби України Святослава Протаса. Він підозрюється в організації злочинної схеми вимагання у своїх підлеглих коштів, повідомив глава МВС України Арсен Аваков, пише Інтерфакс-Україна.

"У робочому кабінеті затримано головного санітарного лікаря України Святослава Протаса з начальником департаменту Санітарної служби України Олександром Чепурним. Одночасно по всій країні проводяться обшуки, допитують 19 головних санітарних лікарів областей, частину з яких також затримають", - написав Аваков на своїй сторінці у Facebook.

За словами міністра, група чиновників на чолі з Протасом розробила і впровадила схему викрадення великої суми бюджетних коштів.

"На переведенні в готівку та отриманні першого ж траншу викрадених коштів (400 000 грн), учасників афери було затримано", - уточнив Аваков.

Як повідомляв NewsOne раніше, 9 червня, старший інспектор митного поста Солотвино (Закарпатська обл., кордон з Румунією) попався на хабарі. Геннадій Москаль відсторонив від посади всю зміну митників з подальшим звільненням.

Популярне вiдео:

Новости партнеров: