Слухати
Слухати

Вадим Новинський у "Великому інтерв'ю" з Василем Головановим (29.08)

29.08.2017

У студії обговорили проведення масових обшуків ГПУ і СБУ в Миколаєві у місцевих депутатів та бізнесменів, пенсійну реформу в Україні, конфлікт на сході України, новий політичний сезон в Україні, стан української медицини, криміногенну ситуацію в Україні.

Гість програми Вадим Новинський, коментуючи обшуки в Миколаєві, заявив, що вони проводилися виключно у представників Опозиційного блоку, а саме проведення обшуків депутат пов'язав з високими рейтингами партії.

"Рейтинг у нашій партії там досить високий і він ще виріс в порівнянні з попередніми місцевими виборами, але це не дає спокою нинішній владі", - сказав Новинський, додавши, що в Миколаєві депутати критикують владу.

Новинський також заявив, що пенсійну реформу потрібно вводити для українців, а не для МВФ.

"Пенсійна реформа повинна бути спрямована на поліпшення життя пенсіонерів і повинна бути написана в Україні і для українців, а не під диктовку МВФ", - сказав Новинський.

За словами нардепа, в цій реформі йде приховане збільшення пенсійного віку, а сама реформа не вирішує питання підвищення пенсій.

"Пенсія повинна бути збільшена, щоб її вистачило не тільки заплатити ці грабіжницькі тарифи, а ще й вистачило на ліки і життя пенсіонерів," - сказав Новинський.

Гість "Великого інтерв'ю" з Василем Головановим - народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Вадим Новинський.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...