Слухати
Слухати

В «Самопомочі» прокоментували можливе звільнення Розенка

22.06.2016

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко веде дискримінаційну політику щодо внутрішньо переміщених осіб.Таку думку в ексклюзивному коментарі телеканалу NewsOne висловила народний депутат від фракції «Самопоміч» Наталія Веселова.

За словами нардепа, постанова про звільнення Розенка - це не піар, а продовження її багатомісячної боротьби за права людей.

«Розенко показав себе як непрофесіонал - в минулому році він обіцяв провести Пенсійну реформу, котра досі знаходиться на стадії законопроектів, які не доходять до розгляду в комітеті. Також ми бачимо важку ситуацію з фондом асоціального страхування. Йдеться про об’єднання двох фондів – нещасних випадків на виробництві та тимчасової непрацездатності. Вони повинні бути об’єднані ще у 2014 році, але замість об’єднання відбуваються якісь рейдерські захоплення та продаж нерухомості, якою володіють ці фонди. Це теж відбувається під егідою Розенка. Останньою краплею стала його дискримінаційна політика щодо внутрішньо-переміщених осіб. Він замість того, щоб передати бази на верифікацію в Міністерство соціальної політики та Пенсійного фонду, почав акцію «полювання на переселенців», щоб відволікти від себе увагу. Тим самим він сформував думку громадськості, що всі переселенці шахраї та злодії. Це не на користь українському суспільству», - підкреслила Веселова.

Як повідомляв NewsOne раніше, у вівторок, 21 червня, у Верховній Раді України був зареєстрований проект постанови "Про визнання роботи віце-прем'єр-міністра України Розенка Павла Валерійовича незадовільною і звільнення його з посади віце-прем'єр-міністра України.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...