Слухати
Слухати

"Український формат" (20.12)

21.12.2017

Під час програми обговорили президентські вибори в Україні.

Юлія Тимошенко заявила, що політики кожні президентські вибори ділили Україну.

"Кожні президентські вибори, без винятку жорстко, чітко ділили країну за певними критеріями", - сказала Тимошенко

У свою чергу Олег Тягнибок зазначив, що політтехнологи намагаються закидати теми і починають руйнувати єдність держави.

При цьому, за словами Тягнибока, очевидно, що Росія не стратегічний партнер України.

Валентин Наливайченко заявив, що якщо тебе обрали президентом - ти зобов'язаний служити людям.

"Обирають тебе люди - ти повинен служити людям. Служи людям, працюй для людей", - сказав гість програми, і зазначив, що влада сприймалася президентами тільки заради збагачення.

Михайло Добкін зазначив, що влада доживає свої останні місяці, але буде битися і буде багато постраждалих через цю боротьбу.

Євгеній Мураєв сказав, що Україна - це багатокультурна і величезна країна.

"Стародавня формула: "Розділяй і володарюй"- саме на цій формулі приходять до влади, тому оскільки Україна багатокультурна, багатоетнічна... Так, ми як громадяни усі рівні, але у нас всіх є свої особливості: як ми дивимося на питання історії, на питання мовні, на зовнішній вектор, і це продиктовано тим, що Україна величезна країна в центрі Європи", - сказав Мураєв.

Дмитро Добродомов заявив, що Порошенко не відрізняється від попередніх президентів.

"Найголовніше, що сьогодні об'єднує - це боротьба проти узурпації влади, яка тягне цю країну остаточно на дно. Всі вже зрозуміли, що Порошенко нічим не відрізняється від попередніх президентів, а в деяких моментах він гіперболізований в цьому плані", - сказав нардеп.

Євген Червоненко зізнався, що він не збирається йти у президенти.

"Я не кандидат в президенти і не збираюся ним бути. У мене зовсім інше в голові", - сказав Червоненко, і додав, що нам потрібно поміняти формат.

Віктор Чумак заявив, що користь дискусії в "Українському форматі", що політики не говорять про соціальні подачки.

"Розумієте в чому користь цієї дискусії, яка сьогодні тут відбувається і, напевно, це буде перша дискусія в такому форматі і з таким порядком дня. Користь цієї дискусії, що тут політики не говорять про соціальні подачки", - сказав він.

Микола Маломуж зазначив, що кожен політик задіяний у багатьох схемах.

В ефірі NewsOne велике політичне ток-шоу "Український формат" з Василем Головановим і Тиграном Мартиросяном. Гості студії: - Юлія Тимошенко, народний депутат України, голова фракції ВО "Батьківщина"; - Євгеній Мураєв, позафракційний народний депутат, голова політичної ради партії "За життя"; - Валентин Наливайченко, лідер руху "Справедливість"; - Олег Тягнибок, лідер ВО "Свобода"; - Віктор Чумак, позафракційний народний депутат; - Михайло Добкін, народний депутат від фракції "Опозиційний блок"; - Микола Маломуж, генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.); - Дмитро Добродомов, позафракційний народний депутат; - Євген Червоненко, екс-міністр транспорту і зв'язку.


Loading...