Прямий ефір

Уряд Польщі дозволив в'їзд в країну учням і студентам

  • Telegram
Розміщено: 23.05.2020
Польша. Фото: sport-marafon.ru

Уряд Польщі розширив перелік осіб, яким дозволяється в'їзд на територію країни. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ Польщі.

Наголошується, що в цей перелік включено, зокрема, учні та студенти, учні в країні.

"Міністр Маріуш Камінський підписав поправку до постанови про тимчасове припинення або обмеження прикордонного руху у визначених пунктах перетину кордону", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поправка розширює перелік осіб, що мають право на в'їзд на територію Республіки Польща, в зокрема, для учнів і студентів, які здобувають освіту в Республіці Польща.

"Ці особи звільняються від карантину у відповідності з постановою Ради міністрів про встановлення конкретних обмежень, розпоряджень і заборон у зв'язку з виникненням епідемії. Необхідність включення учнів і студентів у категорії осіб, які мають право на перетин державного кордону, випливає з графіка зовнішніх іспитів, затвердженого Міністерством освіти для учнів, які закінчили навчання в польських початкових та середніх школах (в період з 8 червня по 28 серпня)",   заявили в міністерстві.

Як повідомляв NEWSONE раніше, Кабінет міністрів України відновив роботу 66 пунктів пропуску на кордоні з Європейським союзом і Молдовою. 

Источник: newsone.ua

Підписуйся на NEWSONE в Facebook. Дізнавайся першим найважливіші новини.

Загрузка...