Слухати
Слухати

У Кривому Розі близько 200 тисяч жителів лишилися без води

22.06.2016

У середу, 22 червня, в Кривому Розі близько 200 тисяч жителів залишилися без водопостачання через відключення електрики компанією "ДТЕК Дніпрообленерго" на насосних станціях в трьох районах міста. Про це повідомили в Криворізькій міській раді.

За даними відомства, вода відсутня в Металургійному, Саксаганському та Довгинцівському районах.

"В цілому від мереж водопостачання були відключені 799 будинків, 18 шкіл, 23 дитячих садка і 4 лікарні", - зазначили в міськраді, повідомляють Українські Новини.

Варто відзначити, що наразі містом курсують дев'ять машин з водою для забезпечення населення. Крім того був створений резервний запас води на 2 дня (до 24 червня).

"Міська влада зараз веде переговори з "Дніпрообленерго". Ми робимо все можливе і неможливе для відновлення подачі води... Ми вважаємо, що в сьогоднішніх умовах висунення будь-яких ультиматумів щодо відключення поставок електроенергії або води населенню просто не припустиме. Підвищені урядом тарифи більшості людей просто не по кишені. Люди змушені вибирати - заплатити за воду і світло, або купити їжу і ліки", - зазначив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Олександр Катриченко.

При цьому він підкреслив, що з міського бюджету виділили 15 мільйонів гривень "Крівбассводоканалу", завдяки чому вдалося відстрочити відключення ще в квітні.

Як повідомляв NewsOne, ситуація з масовим отруєнням в Ізмаїлі Одеської області пішла на спад.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.
Loading...