Слухати
Слухати

Трамп після теракту в Орландо скоротив відставання від Клінтон

15.06.2016

Рейтинг американського мільярдера Дональда Трампа виріс після збройного нападу на нічний гей-клуб Florida Pulse в місті Орландо (штат Флорида).

Про це йдеться в результатах загальнонаціонального опитування у США, проведеного міжнародним соціологічним центром Ipsos, передає РБК-Україна.

Таким чином Трамп скоротив відставання від свого основного конкурента - кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон. 12 червня, в день, коли стався теракт в Орландо, розрив у популярності між мільярдером і екс-держсекретарем становив 14,3%. Після трагічної події різниця в рейтингу кандидатів стала скорочуватися і склала 11,6%.

За Трампа готові віддати голоси 33% опитаних, за Клінтон - 44,6%, не відповіли - 22,4%.

Зазначимо, що Дональд Трамп активно коментував теракт і заявляв, що імміграційна система США не працює належним чином, через що в країну потрапляють особи, які дотримуються антиамериканських поглядів. Республіканець зажадав закрити доступ на територію США мусульманам.

Як повідомляв NewsOne, невідомий у місті Орландо (штат  Флорида, США) відкрив стрілянину нічному гей-клубі Pulse, в результаті чого загинули 49 та отримали поранення 53 людини.