Слухати
Слухати

Тарас Чорновіл у програмі "Початок" з Василем Головановим (30.05)

31.05.2017

На початку "Великого вечора" на NewsOne обговорили вбивство радника глави "Укрспирту" Віктора Панкова.

У вівторок, 30 травня, в Дарницькому районі Києва неподалік від станції метро "Позняки" невідомі розстріляли радника директора "Укрспирту" Віктора Панкова. За словами Зоряна Шкіряка, слідство поки опрацьовує кілька версій вбивства, серед яких лідирує думка про те, що вбивство екс-глави "Укрспирту" було замовним.

"У першу чергу варто розглядати версію, яка стосується професійної діяльності Панкова - тобто, що вбивство могло бути замовним. Також фігурує версія про фінансові зобов'язання і факти особистої неприязні до загиблого" - додав Шкіряк.

Крім цього, прокоментували те, що українців можуть і не пустити в Європу по безвізу. Згідно з інформацією МЗС, громадянину України можуть відмовити у в'їзді в країни Євросоюзу по безвізу за умови, що він: знаходиться в списку осіб, що представляють загрозу громадському порядку, громадському здоров'ю або внутрішній безпеці, знаходиться в списку осіб, в'їзд яких хоча б в одній країні ЄС заборонений, засуджений в будь-якій країні ЄС за злочини, які передбачають кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк мінімум на один рік, є об'єктом рішення про видворення з країни, яке приймаєтьсят у випадках нелегального перебування, якщо є докази участі в злочинній діяльності або докази наявності умислу брати участь в подібній діяльності, якщо немає всіх необхідних документів, що підтверджують мету поїздки.

Крім цього, йшлося про стан українських доріг, перспективи проведення дострокових парламентських виборів.

Гість програми "Початок" з Василем Головановим - екс-народний депутат, політичний експерт Тарас Чорновіл.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...