Слухати
Слухати

"Суб'єктивні підсумки" (17.08)

18.08.2017

У студії обговорили зростання тарифів на утримання будинків і прибудинкових територій в Києві, видачу "теплих кредитів", можливу абонплату за газ.

Нагадаємо, що з 14 серпня для киян в два рази зросли ціни на послуги з утримання будинків і прибудинкових територій. Нові тарифи передбачені для понад 8 тисяч будинків столиці. Всього в Києві їх 11 тисяч. Зростаючі ціни на житло в КМДА пояснили підвищенням мінімальної зарплати.

Олексій Кучеренко назвав зростання квартплати ще одним експериментом над громадянами.

"Зараз проводиться експеримент, а з'їдять українці ще і це підвищення. Українці і кияни з'їли підвищення тарифів на газ, тарифів на тепло, тарифів на електроенергію, тарифів на воду", - сказав Кучеренко.

Також Кучеренко переконаний, що підвищенням тарифів, в КМДА підставили Віталія Кличка.

"Заступники і керівники КМДА, які підготували всю цю атаку, зробили велику помилку - вони підставили керівника Київміськради - пана Віталія Кличка", - сказав він.

За словами Кучеренка, кияни повинні знати, скільки дійсно коштують послуги ЖКГ, як вони виконуються, і як їх контролювати.

Окремо Кучеренко підкреслив, що прибудинкова територія не належить киянам, вона не має жодного документа і за неї не зобов'язані платити громадяни.

"Якщо місто дійсно хоче, щоб ця територія була наша, потрібно з нами укласти якийсь договір", - сказав він.

Сьогодні "Суб'єктивні підсумки" підводимо разом з екс-міністром з питань житлово-комунального господарства (2007-2010 рр) Олексієм Кучеренко.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...