Слухати

Пункт пропуску в окупований Крим "Чонгар" відновив свою роботу

18.05.2016
11_0

У середу, 18 травня, о 17:30 контрольний пункт в'їзду та виїзду "Чонгар" на кордоні Херсонської області з окупованим Росією Кримом відновив пропуск громадян та автомобілів в обидві сторони.

Про це повідомили в прес-службі Азовсько-Чорноморського управління Держприкордонслужби України, пише УНІАН.

Варто відзначити, що прикордонники на "Чонгарі" припинили пропуск пішоходів і автомобілів о 13:00. Подібні дії були пов'язані з проведенням заходів, присвячених 72-й річниці депортації кримських татар.

"У безпосередній близькості від КПВВ сьогодні проходив мітинг, присвячений річниці депортації. Щоб убезпечити учасників заходу і повністю виключити можливість провокацій, було прийнято рішення зупинити пропуск на час проведення мітингу. О 17:30 рух через пункт пропуску було повністю відновлено", - йдеться в повідомленні.

При цьому за чотири з половиною години припинення роботи пункту пропуску біля нього вишикувалася черга до 30 автомобілів. Проте, по закінченню мітингу, їх досить швидко пропустили через кордон.

У відомстві повідомили, що інші пункти пропуску до Криму - "Каланчак" і "Чаплинка", працювали в штатному режимі протягом всього дня.

Як повідомляв NewsOne раніше, прокуратурою Автономної Республіки Крим здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо геноциду кримськотатарського народу.

Популярне вiдео:

Новости партнеров: