Слухати
Слухати

"Наслідки" з Головановим: Заява Гройсмана про зростання економіки (18.08)

18.08.2017

У студії обговорили заяву Гройсмана про те, що розвиток національної економіки - найголовніше завдання уряду, звинувачення на адресу України в незаконних поставках ракетних двигунів в КНДР, криміногенну ситуацію в Україні, корупцію у вищих ешелонах влади.

Розвиток національної економіки - найголовніше завдання уряду. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання уряду. Глава Кабміну стверджує, що економіка зростає, однак місцева влада повинна прибрати перешкоди, які заважають тому, щоб в Україну прийшли мільярди.

Інна Богословська, коментуючи слова прем'єра про зростання економіки, заявила, що Володимир Гройсман бажане видає за дійсне.

"Коли є заява про зростання економіки і прем'єр-міністр всерйоз вважає, що зростання економіки в 1,5-2% в порівнянні з 30% падіння ... то це викликає питання в адекватності. Я з симпатією ставлюся до Гройсмана, він був прекрасним мером, але щось на посаді прем'єр-міністра він настільки бажане видає за дійсне, що люди, я впевнена, задалися питанням що і де росте?" - заявила Богословська.

Валерій Карпунцов у свою чергу заявив, що Гройсману не варто боятися звітів у Верховній Раді, а також підкреслив, що позитивно, що прем'єр-міністр щоп'ятниці приходить до Верховної Ради.

Гості програми "Наслідки" з Василем Головановим - народний депутат України Валерій Карпунцов "БПП" і Інна Богословська, нардеп III, VI і VII скликань.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...