Слухати
Слухати

"Дикий і Карасьов": Кому довіряти в розслідуванні вбивства Павла Шеремета (13.05)

14.05.2017

В ході програми обговорили заворушення 9 травня в Дніпрі, Києві та інших містах, а також оцінили адекватність реакції керівництва МВС в особі Арсена Авакова на ці події.

Також ішлося про пікет активістів ОУН будівлі МВС з вимогою відставки Арсена Авакова. Одним із приводів для цього послужили жорсткі дії поліції щодо блокування офісу ОУН в Києві вранці 9 травня.

Зокрема, Арсен Аваков повідомив, що суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці одному з так званих тітушок, які підозрюються в побитті учасників АТО в Дніпрі 9 травня.

"9 травня - це не тільки українське свято, а й усього світу ... Більшого свята в нашій країні немає, тому що, якби не наші предки, то нас не було б. Ми почали переглядати історію, і кожна політична сила робить це по-своєму. Думаю, що тут недопрацьовують міністерства, які повинні вчити наших дітей, як сприймати цю дату і події", - зазначив Піскун.

Також обговорили надання Україні безвізу з ЄС.

Гостем програми Вадима Карасьова та Віталія Дикого став тричі генеральний прокурор, глава Союзу юристів України України Святослав Піскун.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...