Слухати
Слухати

Євген Червоненко у "Великому інтерв'ю" з Діаною Панченко (26.07)

26.07.2017

Під час "Великого інтерв'ю" поговорили про скандальні ролики телеканалу NewsOne, позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства, ситуацію на сході України, перестрілку в Дніпрі, візит спецпредставника США Курта Волкера на схід України, особисте життя Євгена Червоненка і рейтинги українських політиків.

Коментуючи бажання Нацради перевірити NewsOne через скандальні відео з матюками, Євген Червоненко заявив, що "маразм міцнішає".

"Професіоналів від непрофесіоналів відрізняє наявність професіоналізму, методів і совісті", - сказав Червоненко, при цьому підкресливши, що він абсолютно свідомо погодився на ці ролики.

Говорячи про позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства, політик підкреслив, що в Україні багато його друзів стали його ворогами.

"Поведінка Саакашвілі в Україні призвела до того, що його друзі стали його ворогами", - заявив Червоненко, додавши, що проблема Саакашвілі в ньому самому.

Також, на думку Червоненка, західні партнери України бачать більше, ніж здається.

Коментуючи ситуацію на Донбасі, Червоненко заявив, що українці вже показали, що в стані захищати свою батьківщину.

"Поки шкурні і політичні інтереси коаліції будуть вище закону - ми будемо мати по прогресуючій шкалі свавілля", - сказав він.

Крім цього, політик вважає, що в Дніпрі не створили так звані "республіки" завдяки Ігорю Коломойському.

Гість "Великого інтерв'ю" з Діаною Панченко - український громадський і політичний діяч, бізнесмен Євген Червоненко

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...