Підписано угоду про надання «Газпромом» авансу в розмірі 2 млрд дол. НАК «Нафтогаз України» за транзит газу  Андріївський узвіз та розв'язку біля моста Патона в Києві заборонили вводити в експлуатацію  В Україну збираються майже півтори тисячі футбольних хуліганів, - МВС  Перед фіналом Євро на Майдані Незалежності заспівають Елтон Джон і Queen  Бізнесмен Дмитро Фірташ має намір брати участь у приватизації українських облгазів  До Львова на матч між збірними Данії та Португалії приїде Кронпринц Данії 

Пережити ЄВРО

 
2 червня 2012

Повідомлення про кричущі випадки вбивств безпритульних тварин у Харкові приголомшили зірок французького і світового кінематографа.

 

Згадати, що таке людяність харківського мера Геннадія Кернеса закликали Бріджит Бардо і Ален Делон.

 

«Негайно припиніть вбивства собак доки ви остаточно не зіпсували імідж України в очах цивілізованого світу. Вам не соромно? Ви уявляєте, як боляче робите тваринам через якийсь футбол», — йдеться в листі кіноакторів.

 

Бардо очолює спеціальний фонд із захисту тварин. Вона зверталася до українських властей з вимогою припинити вбивства собак-безхатченків ще в листопаді 2011-го року.

 

Тоді міністр екології України клявся і божився, що вбивства тварин припиняться і для них знайдуть місця в спеціальних центрах.

 

Що відтоді змінилося – питання риторичне? Безпритульних псів і котів продовжують труїти і спалювати.

Лише минулого року було знищено 20 тис. тварин у примітивних печах, за допомогою таблеток ізоніазиду і фосфату цинку.

 

Ці жорстокі методи прирікають тварин на повільну та болісну смерть.

 

В Україні завершуються останні приготування до Чемпіонату Європи з футболу, що відбудеться з 8 червня по 1 липня.

 

Автор: Яна Буланик

Редактор: Валерій Гузь


Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000