Стало відомо, чим займатиметься Савченко

Народний депутат України від "Батьківщини" Надія Савченко увійде до складу парламентського комітету з питань Національної безпеки та оборони. Таку заяву зробив народний депутат Іван Крулько.

"Савченко після зустрічі в Адміністрації президента поїхала на зустріч з фракцією "Батьківщина". У нас відбулася дуже тепла розмова. Надія - командний гравець і сьогодні вона підтвердила, що є невід'ємним членом нашої команди і буде працювати в парламенті. Савченко просила допомоги, щоб мати змогу якомога швидше почати працювати в новій для неї сфері. Вона буде членом комітету з питань Національної безпеки і оборони. Я думаю, що її голос буде там дуже вагомим", - підкреслив нардеп в ефірі телеканалу "112 Україна".

Разом з тим він повідомив, що Надія прийде на роботу у Верховну Раду вже у вівторок, 31 травня. "Я думаю, що у вівторок вона прийде на своє робоче місце. Вона людина військова і серйозно ставиться до місця, де несе службу", - резюмував Крулько.

Як повідомляв NewsOne, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг привітав звільнення української льотчиці і народного депутата Надії Савченко.

Стало відомо, чим займатиметься Савченко