Британський журналіст впізнав серед учасників заворушень в Марселі бойовика "ДНР"

Британський журналіст Кім Сенгупта впізнав серед російських хуліганів, які брали участь у заворушеннях в Марселі, члена терористичної "ДНР".

Про це він повідомив у статті видання Independent, в якому працює.

"Два роки тому, в містах Слов'янськ і Краматорськ, в бунтівній східній частині України, Микола розповідав мені, що він був там, щоб надавати допомогу постраждалим в ході бойових дій, а не брати участь в бою самому. Тепер він наполягає на тому, що він знаходиться у Франції, щоб просто подивитися футбол і не шукати будь-яких проблем", - сказав журналіст.

Журналіст, згадуючи розмову з чоловіком на окупованій на той час частині України, розповів про те, що Микола родом з-під Москви і служив у морській піхоті РФ.

З приводу учасників подій в Марселі Микола повідомив журналісту, що багато російських вболівальників займаються бойовими мистецтвами.

Як повідомляв NewsOne, УЄФА умовно дискваліфікував збірну Росії за бійку, яку російські вболівальники влаштували на стадіоні "Велодром" у Марселі. При повторному порушенні команду виженуть з турніру. Частину вболівальників РФ депортували з Франції.

Британський журналіст впізнав серед учасників заворушень в Марселі бойовика "ДНР"