Слухати
Слухати

"Суб'єктивні підсумки" (30.10)

30.10.2017

У студії обговорили акцію протесту під стінами Верховної Ради, плани представників "Руху за незалежність" блокувати роботу Roshen, новину про те, що сукупний борг України виріс на 470 мільйонів доларів, інформацію про те, що "Київенерго" відмовляється включати опалення в "будинках боржниках ", другий закон про підвищення пенсій, який підписав Порошенко.

Максим Гольдарб заявив, що вимоги протестуючих під Верховною Радою потрібні тільки гіпотетично, в середньостроковій стратегії.

"Хоч одна з цих вимог вам цікава? Як тим, хто тут живе сьогодні, стикається з сьогоднішніми проблемами. Так, гіпотетично, в якійсь середньостроковій стратегії, напевно, це потрібно робити. Ми вже все це обговорювали з вами, так, люди, згадайте", - сказав експерт.

Також Гольдарб додав, що потрібно скасовувати не тільки недоторканність депутатів, але і президента.

Крім цього, за словами Гольдарба, протестувальники не говорять про те, що потрібно людям сьогодні. Наприклад про реформи і тарифи.

Гольдарб при цьому зазначив, що влада підтримавши медичну реформу, скоїла злочин, тому що Конституційний суд ще в 2002 році поставив крапку в питанні оплати за медицину.

Нагадаємо, що з 17 жовтня, в Києві проходить велика акція протесту. Активісти вимагають створення антикорупційного суду, нового виборчого законодавства, а також скасування депутатської недоторканності.

Традиційні "Суб'єктивні підсумки" з головою громадської організації "Громадський аудит" Максимом Гольдарбом.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...