Слухати
Слухати

Ігор Смешко у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (11.10)

11.10.2017

В ході програми обговорили розцінки на диверсії проти України, закон про антитерористичну діяльність в контексті вирішення конфлікту на Донбасі, діяльність вищого військового керівництва України, реформування силових відомств в Україні, ефективність роботи антикорупційних органів, ефективність роботи управлінської вертикалі в Україні.

Ігор Смешко заявив, що противник під час війни намагається всіляко дестабілізувати ситуацію в Україні.

"У нас з вами немає ніяких підстав ставити під сумнів, що під час війни, а у нас війна, як би ми її не називали, противник має на меті дестабілізувати ситуацію всередині країни, якій він хоче завдати поразки" - сказав гість програми.

Також, коментуючи інформацію СБУ про розцінки на диверсії проти України, Смешко підкреслив, що добре, що спецслужбам вдалося отримати ці дані.

"Добре, що на третьому році війни ми отримали цю інформацію і ми можемо тільки аплодувати, тому що ми маємо ці дані. У мене немає сумнівів в тому, що це оперативна інформація, яка була отримана в ході проведення відповідних оперативних заходів", - сказав він

Нагадаємо, що СБУ оприлюднила об'єкти терористичних напрямків, терміни спостережень і розцінки на ці послуги. Зокрема, в СБУ дізналися, що за спостереження за будинками співробітників СБУ, ЗСУ та МВС протягом 5-10 днів пропонується винагорода в 60-100 доларів на добу.

Гість програми "Велике інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - екс-глава СБУ Ігор Смешко.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...