Прямой эфир

Чоловік обматюкав в аеропорту Амстердама Порошенка, який повертався з Галапагосів (відео)

  • Telegram
Размещено: 13.01.2021
Петр Порошенко. Фото: verge.zp.ua

Колишній учасник "Азова" Максим Ярош перетнувся із сім'єю п'ятого президента Петра Порошенко у літаку, що летів з Еквадору, а потім в аеропорту Амсетрдама. Про це пише Страна.юа.

Ярош матюкав експрезидента і звинувачував його в лицемірстві та в корупції. 

Перша сутичка сталася на борту лайнера, в якому Порошенко першим класом повертався з відпочинку на Галапагоських островах.

У салоні літака Ярош підійшов до нардепа і запитав, чому той "проміняв козацьке Різдво на острови", у відповідь Порошенко сказав: "До побачення". А Марина Порошенко додала (що характерно, російською): "Навіщо ви знімаєте?"

Наступна перепалка сталася на пересадці до Києва в Амстердамі.

На відео в холі аеропорту Ярош говорить, звертаючись уже на "ти", на відміну від діалогу в літаку: "Тобі не здається, що ти маєш бути в госпіталі з військовими? І поранених умивати, а не їздити, бл@дь, по островах". Потім він звинувачує Порошенка в тому, що той "мутив гроші на танках" і називає його тварюкою.

У відповідь Порошенко заявляє, що обвинувач повторює міфи російської пропаганди. У розмову намагалася втрутитися Марина з обуреними ремарками про те, що Ярош говорить російською мовою.

Источник: newsone.ua

Підписуйся на NEWSONE у Facebook. Дізнавайся першим найважливіші новини.