Прямой эфир

На що звернути увагу, вибираючи електричну помпу для води

Доставка води додому чи в офіс — не просто зручна та універсальна послуга. Без перебільшення, це необхідність. Адже в багатьох містах якість водопровідної води не відповідає санітарним нормам і вимогам безпеки.

Набирати воду з бутля не дуже зручно. Тому у продажу є різні пристрої та аксесуари, які спрощують цей процес. Помпа для бутля — ідеальний варіант для дому. Виробники пропонують механічні та електричні варіанти. І хоча електрична помпа дорожча, вона набагато зручніша та практичніша. Електрична помпа ViO E7 White, купити яку можна онлайн в My Water Shop, оснащена індикатором заряду та підсвіткою. Її легко можна встановити на бутель, для цього не потрібно знімати кришку. Вона має лаконічний дизайн, а воду можна накачати без зайвих зусиль.

Електрична помпа ViO E7 White

Ключові критерії вибору

  • Якщо ви плануєте купити електричну помпу, насамперед зверніть увагу на бренд.  Маловідомі виробники не завжди пропонують товари високої якості.
  • Оберіть найзручніший спосіб роздачі води: сенсор, кнопка чи важіль.
  • Зверніть увагу, чи вказано продуктивність пристрою: скільки води може помпа перекачати за одиницю часу. Особливо це актуально, якщо потрібно набрати велику ємність за короткий проміжок часу.
  • Перевірте, які додаткові функції є у помпи: це може бути захист від дітей, який дозволяє запобігти випадковому проливанню води на поверхню, вбудований тестер якості.
  • З’ясуйте, чи є гарантія виробника.

Сервіс доставки води My Water Shop пропонує великий вибір помп, виконаних в різних дизайнах. Тому ви можете вибрати варіант, який впишеться у ваш інтер’єр. В онлайн-каталозі є сучасні моделі відомих виробників.

В чому зручність електричної помпи

Електрична помпа — чудовий варіант для невеликої родини. Вона підійде і для дачі, невеликого офісу. Це практичне рішення для тих, хто хоче завжди мати під рікою свіжу питну воду, але не хоче переплачувати за кулер.

Використання електричної помпи має низку переваг: дозована подача води, потік води плавний, без переривів, висока продуктивність, зручність використання.

На відміну від кулера, електропомпа має невеликі габарити. Якщо ви звикли втамовувати спрагу водою кімнатної температури, то цей вид помп — саме те, що треба. Електрична помпа набагато зручніша, ніж механічна, адже не потребує фізичних зусиль.

Помпа працює від електромотора дуже тихо, зайвий шум відсутній. Є моделі, що працюють від батарейок. За умов правильного використання така помпа може прослужити не один рік.

Де вигідно купити електропомпу

Найпростіший спосіб купити електричну помпу — оформити замовлення  в My Water Shop. Всі замовлення оперативно опрацьовують, а завдяки оперативній доставці по Україні за лічені дні ви отримаєте пристрій. Вартість помпи демократична, є гарантія від виробника.

My Water Shop — зручна та надійна сучасна платформа, де можна замовити якісну  воду з доставкою додому чи в офіс. Крім того, тут є різні пристосування для зручного розливу води та всі необхідні аксесуари. На сайті є фото, детальний опис, актуальна вартість. Вибрати потрібне дуже просто!