Прямой эфир

Комфорт та стиль: Дерев'яна мебель для сучасного житлового простору

дерев'яний стелаж

Меблі з натурального дерева у сучасному дизайні житла

Кожен час диктує свої вимоги, необхідності та тренди. Ну а ми живемо з вами в динамічному світі, якій вимагає від нас щоденного вирішення безлічі завдань. На що, звичайно ж, потрібно багато сил і часу. Відповідно, виникає об'єктивна необхідність повноцінного, гарного відпочинку, а також можливості привести себе в порядок як фізично, так і емоційно.

Ось чому, сучасне житло має бути комфортним, практичним та затишним. Що звичайно нам допоможуть забезпечити меблі з натурального дерева. Здатні не просто створити в нашій квартирі або заміському будинку особливу атмосферу, але і в буквальному сенсі цього слова зробити нас ближче до природи. Саме тому столи з дерева, стелажі, столи з дерева і т.д. стають дедалі популярнішими.

Більше того, вони не просто красиві та практичні, але й чудово інтегруються у багато сучасних інтер'єрів. Наприклад, такі як лофт, мінімалізм, урбан. Тим більше, практично всі пропоновані нами меблі, доповнені деталями з металу. Який добре гармонує з масивом дерева, і утворює чудовий у всіх відношеннях тандем. Наприклад, столи з дерева мають стильні, елегантні та лаконічні ніжки зі сталі. А дерев'яний стелаж за основу також має сталь. Ідеальне поєднання класики та сучасності!

Важливість правильного вибору, і той комфорт, який нам здатні подарувати меблі з натурального дерева.

Ідея купити меблі з натурального дерева, вже сама по собі заслуговує на повагу. Але в той же час той асортимент цих предметів інтер'єру передбачає їх величезну кількість. Відповідно, виникає необхідність зробити правильний вибір, для чого потрібно звернути увагу на такі моменти.

• Насамперед, особливо якщо йдеться про невеликі кімнати, варто звернути увагу на меблі з натурального дерева в світлих тонах. Саме вони зроблять приміщення візуально більш просторим і розширюють простір. Це ж стосується і ліжок із невисокими спинками.

• Скандинавський стиль інтер'єру також передбачає світлі кольори. Без них він не буде він. А ось у голландському, що також передбачає все натуральне, але більш консервативному стилі будуть актуальними темні меблі з натурального дерева.

• Якщо ми говоримо про компактну кухню, де за обідом збирається сім'я, можна вибрати стіл з дерева невеликого розміру. За яким усім вистачить місця. У той же час його завжди можна легко відсунути від стіни, щоб розмістити кілька стільців, або ж присунути до неї. Ну а якщо площа дозволяє, то це може бути повноцінний кухонний, кабінетний, або навіть спальний гарнітур що складається з декількох предметів виконаних в одному стилі.

У будь-якому випадку, всі меблі з натурального дерева, роблять наше житло набагато більш комфортним, спокійним, затишним. Навіть якщо це будуть невеликі столи з дерева. У будь-якому випадку комфорт буде забезпечувати не тільки їх функціональність, практичність, універсальність, а і їх неперевершений зовнішній вигляд. Адже естетичну складову ніхто не скасовував. А навколишнє оточення ми в першу чергу сприймаємо очима, що безпосередньо впливає на підсвідомість, і те, як ми затишно і захищено відчуваємо себе у своїй квартирі.

Поради фахівців щодо правильної організації простору.

Ми в жодному разі не хочемо вам давати рекомендації до дій або тим більше встановлювати певні шаблони. Тим більше, ми говоримо про меблі з дерева, які здатні не тільки правильно організувати простір житлового приміщення, але й прикрасити його собою. Натомість ми хочемо по-дружньому поділитися з вами своїм досвідом, а також досвідом багатьох дизайнерів з усієї України, які вже давно працюють з нами.

• Насамперед у будь-якому домі важливу роль займає гармонія. Яка передається і нам, і яку звичайно забезпечують дерев'яні предмети інтер'єру. Тому, якщо ви ще не готові придбати нове, шикарне ложе, або ж тим більше гарнітур, зверніть увагу на невеликі, компактні та елегантні столи з дерева. Особливо журнальні. Одного його вже буде достатньо для того, щоб у вашій кімнаті створилася особлива аура комфорту, тепла, та затишку.

• Враховуйте те, що виготовлені нами меблі з натурального дерева, виробляються в оригінальному, певному стилі. Тому, за бажання, ви можете їх докуповувати. І ваш дерев'яний стелаж, комод, ліжко, або тумбочки будуть виглядати в одному стилі. Як ідеальний, повноцінний набір.

• Вибираючи меблі з натурального дерева, подумайте про те, які саме з них найбільше стануть в нагоді в експлуатації і відповідатиме вашим потребам. Не варто захаращувати простір зайвими речами, тим більше, в сучасних квартирах, його не так вже й багато. Більше світла, вільного простору та свіжого повітря у квартирі – це радять не лише дизайнери, а й психологи.

Ну а якщо, ви не знаєте з чого вибрати, звертайтеся до наших менеджерів будь-яким зручним для вас способом, і вони з великим задоволенням допоможуть вам купити меблі з натурального дерева, здатні не просто виправдати, але і перевершити всі ваші очікування!