Прямой эфир

«Зоря» може поповнити команду молодими футболістами

Фото: ФК Заря

Луганський футбольний клуб «Зоря» переглядає потенційних нових гравців – чотирьох футболістів. Перегляд відбувається на другому зборі у Туреччині. Ця новина сильно зацікавила всіх, кого захоплює футбол та вітчизняні команди – уболівальники сподіваються, що новачки допоможуть клубу краще закріпитись у рейтингу українських команд. Новий тренер всебічно перевіряє потенційних гравців на полі.

Хто може стати новим гравцем «Зорі»

Перегляд проводиться чотирьом молодим футболістам – двом захисникам, півзахисникові та форварду:

  • Віталій Мороховець, 19 років. Перспективний захисник, який був у складі клубу «Ворскла». Грав за юнацьку полтавську команду.
  • Денис Почапський, 18 років. Форвард, який із минулого року добре показав себе у Польщі. Примітно, що він – вихованець «Шахтаря», дуже вмілий гравець. Чудово демонструє навички як на флангах атак, так і на захисті, що навіть підтвердив Патрік ван Леувен, поставивши Дениса на захист на зборах.
  • Георгі Кохреїдзе, 24 роки. Грузинський півзахисник, який виступав у лізі у Франції за команду «Гренобль». Досвідчений і добрий гравець із титулом чемпіона Грузії в команді «Сабутало». На даний момент має статус вільного агента, тому охоче може розглянути пропозицію «Зорі».

Ім’я ще одного захисника поки що не було розкрито – клуб або хоче зберегти інтригу, або не поспішає з висновками, і не хоче давати вболівальникам поспішної надії.

Хто зараз займає позиції захисників та форвардів

На даний момент у складі клубу є два гравці-захисники – Денис Антюх під номером 7 та Назарій Русін під номером 31. Антон перейшов у «Зорю» з «Динамо» у 2022 році, а Назарій ще у 2019 році був у складі «Зорі», після чого змінив кілька клубів і повернувся знову до луганської команди.

Нагадаємо, що у клубі є 9 захисників, серед яких Максим Імереков, Богдан Бутко, Ігор Снурніцин та Денис Нагнійний. Один із захисників – орендований гравець Олег Данченко із грецького афінського клубу «АЕК».
Також варто нагадати про півзахисників клубу – Дмитра Мішнева, Євгена Шахова та Арсенія Батагова. Крім того, у «Зорі» кілька півзахисників клубу «Динамо», які виступають на основі оренди.

Головним тренером із 2022 року є нідерландський футболіст Патрік ван Леувен. Його контракт підписано на 3 роки, за цей час клуб має великі шанси підвищити свій потенціал. Під час своєї ігрової кар’єри був півзахисником, тож може повноцінно оцінювати навички можливих нових гравців «Зорі».