Прямой эфир

Замовити м’ясний бургер у Хмельницькому з доставкою – не проблема!

Фото: м’ясний бургер

Чому соковиті бургери називають фастфудом? Адже справжній бургер – це повноцінна страва, яка має свою традиційну рецептуру, але дозволяє фантазувати. В меню «LA П’ЄЦ» можна знайти «свій» ідеальний бургер. Приготування булок з начинкою – ціле мистецтво та наука, які мають деякі секрети. Замовити бургери Хмельницький https://la.ua/khmelnytskyi/burgers/ можна на сайті. Розрахуватися можете карткою онлайн, або при отримані замовлення.

Секрети смачного бургера «LA П’ЄЦ»

Все починається з правильного вибору м’яса, адже соковита котлета – це головний інгредієнт традиційного бургера. Тільки якісне та свіже м'ясо може стати основою для приготування фаршу для котлет. В меню є багато позицій з яловичою котлетою, яка має ніжний та насичений смак. Чого тільки вартий хіт сезону – «Біг Батько», в якому ідеальне все: ароматна булка, соус Бургер, яловича котлета, смажений бекон у поєднанні з помідором та айсбергом. Це щось неймовірне. Для любителів сиру – можемо запропонувати «Сирний» та «Дуже Сирний» бургер. Тут відкривається феєрія смаку – сир Чедер та сир Камамбер у дивовижному поєднанні. І це ще не все, вам точно сподобається «Ципа» з куркою та соусом Каррі на листі салату Коул-слоу. До свого бургеру можна додати гарнір або соус, який доповнить смакову композицію. Замовити страви з доставкою можна за посиланням https://la.ua/khmelnytskyi/burgers/.

  • Ваш улюблений гастрономічний шедевр.
  • Швидка доставка по місту.
  • Приємні ціни на все меню.
  • Зручні способи оплати.
  • Вигідні акції та бонуси.

В онлайн-меню можна ознайомитися з інгредієнтами страви та обрати потрібну кількість позицій. І за вказаною адресою кур’єр привезе вашу порцію щастя у спеціальній термосумці, тому бургер буде ще теплим та ароматним. Доставка бургерів – це чудова можливість перекусити в обід на роботі. Крім того, іноді хочеться відпочити від кухні, а тут несподівані гості – вихід є. Мрієте скуштувати повноцінну страву, яка входять до меню французьких ресторані. Замовляйте бургери «LA П’ЄЦ» і все буде смачно.

Особливості фірмових гамбургерів

Головна умова – висока якість продуктів, з яких готують смачні та корисні страви. В бургерах «LA П’ЄЦ» досконалим є все: від зовнішнього вигляду та форми котлет до балансу овочів та соусу. Щоб м’ясна котлета не втратила свою текстуру, навіть солити її треба у відповідний момент, аби вона не стала схожою на тверду ковбасу. Сир має бути жирним та добре плавитись. Правильно зібрати бургер – це справжнє мистецтво, інакше булка швидко розмочиться та втратить легку скоринку.

Як замовити бургер в «LA П’ЄЦ»?

Все просто. В онлайн-меню оберіть потрібну позицію, натисніть «Замовити» або подзвоніть оператору. Безкоштовна доставка, за умови замовлення на мінімальну суму від 200 до 300 гривень, залежно від зони розміщення клієнта (центр або околиці). Вкажіть зручний спосіб оплати та чекайте на своє замовлення. Готовий бургер візьміть руками та смакуйте із задоволенням кожен шматочок, зроблений з любов’ю.