Слухати
Слухати

Євгеній Мураєв у "Великому інтерв'ю" зі Світланою Орловською 01.06.16

02.06.2016

У середу, 1 червня, гостем програми "Велике інтерв'ю" зі Світланою Орловської був депутат Верховної Ради, міністр економічного розвитку і торгівлі України в Опозиційному блоці, депутат Харківської обласної ради двох скликань Євгеній Мураєв.

Перше запитання в ефірі стосувалося назви й дати запуску можливого нового політичного проекту нардепа. Він підкреслив, що йому не хотілося б створювати "проект", яких в Україні достатньо. При цьому він не відкинув можливого створення саме політичної партії зі своєю ідеологією, яку захоче підтримувати суспільство.

Також Мураєв відповів на актуальне питання глядачів про високі ціни на ліки для діабетиків в Україні.

"Існує політика протекціонізму, а за кордоном аналогічні ліки дешевші. Але на догоду фармацевтичним підприємствам і лобістам в парламенті приймаються закони, які роблять непідйомними ціни для населення. І так відбувається з ліками й від інших захворювань", - зазначив він.

Запитання, що пролунали в ефрі від ведучої, телеглядачів та інтернет-користувачів, стосувалися багатьох сфер життя. Зокрема, депутата питали про святкування в нашій країні 9 травня, досвіді економічного розвитку Сінгапуру, Монако й Дубая, підняття зарплати нардепам. Крім цього, Мураєв зазначив, що головною причиною анексії Криму було внесення законопроекту про скасування російської мови. Одна з телеглядачів поцікавилася, чи буде політик балотуватися в президенти, на що той зазначив, що все залежить від рівня підтримки населення.

Крім цього, були порушені теми пенсій, депутатської недоторканності, розробки сланцевого газу, можливого кримінального переслідування Яценюка, судової реформи, зменшення кількості депутатів в Раді, закону про імпічмент, рішення конфлікту на Донбасі, Мінських угод, впливу на інформаційну політику каналу NewsOne, теми субсидій і багато інших.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...