Слухати
Слухати

Євгеній Мураєв у "Великому інтерв'ю" зі Світланою Орловською 01.06.16

02.06.2016

У середу, 1 червня, гостем програми "Велике інтерв'ю" зі Світланою Орловською був депутат Верховної Ради, міністр економічного розвитку і торгівлі України в Опозиційному блоці, депутат Харківської обласної ради двох скликань Євген Мураєв.

На початку другої частини програми у нардепа поцікавилися про розмір його зарплати, на що той відповів, що живе не на депутатську зарплату, а завдяки прибутку від бізнесу, яким займається його сім'я.

Також Мураєв зазначив, що, на жаль, не був у парламенті в середу, а тому не голосував за створення ТСК по офшорах.

"Я навіть не знав, що це питання буде виставлений на голосування. У цей час я був в Комітеті, знаю, що голосування провалилося, оскільки не вистачило голосів. Якби я був, то проголосував би", зазначив політик.

Також нардепу ставили запитання про проблеми в медицині, політиці, причини Революції гідності в Україні, про Крим, а також про демографічну проблему в країні.

Крім цього, у політика поцікавилися, як ветеранам АТО домогтися отримання статусу учасника бойових дій, як діяти в умовах перейменування вулиць, про ставлення нардепа до грузинських реформаторів. На питання про тиск з боку влади на опозицію Мураєв відповів, що для цього й існує депутатська недоторканність.

"Багато людей, які міркують так, як я, перебувають у СІЗО", - уточнив політик.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...