Прямой эфир

Якісне друкування принтів на футболках

Принт на футболках

Останнім часом великим попитом користується друкування різноманітних принтів на матеріалі, з яких виготовлені футболки. За допомогою цього предмету одягу є можливість підвищити показники впізнаваності конкретної компанії або бренду, якщо здійснювати друк логотипів. Окрім того футболка з принтом може виступати в якості цікавого та оригінального презенту, який можна подарувати на будь-яку святкову подію. Використання друкованих принтів може застосовуватися в якості рекламного матеріалу, що в подальшому буде сприяти розширенню цільової аудиторії конкретного магазину, компанії або фірми.

Фактори, які впливають на вартість футболки з принтами

Перед тим, як нанести принт на футболки, варто максимально детально ознайомитися з ціновою політикою такого виробу.  Тут варто пам'ятати про те, що вартість буде формуватися з урахуванням великої кількості факторів, серед яких можна виділити наступні:

  • Модель футболки - це ключовий ціноутворюючий чинник, так як вартість дитячої футболки буде на порядок нижче, ніж футболка для чоловіка або жінки.
  • Використання кольорової або білої футболки -  в залежності від того, на яку футболку буде наноситися логотип, напис або зображення, також залежить кінцева вартість. Максимально доступною буде вартість друку на білих футболках у порівнянні з тими, які є кольоровими.
  • Розмір логотипу або зображення, які потрібно нанести на поверхню футболки - чим більшими будуть розміри зображення, тим вищою буде вартість на готову продукцію.
  • Кількість кольорів, які будуть використовуватися під час друкування зображення або логотипу – в особливості кількість кольорів буде враховуватися під час нанесення зображень методом шовкографії.
  • Метод, який буде використовуватися для виконання друку - найчастіше всього для нанесення логотипів, зображень та різноманітних принтів на матеріал футболки використовується цифровий прямий друк, шовкографія, а також використання спеціальних плівок.

Окрім того, на вартості готової продукції будуть відображатися розміри зображення, яке потрібно надрукувати.

Яку інформацію потрібно надати виконавцям послуги?

У тому випадку, якщо є бажання замовити друк принтів на футболці, на першому етапі варто визначитися з параметрами та вказати таку інформацію, як вид  футболки, на якій потрібно здійснити друк, фактичний розмір зображення, кількість написів та логотипів, метод нанесення зображень, а також тираж, в якому буде випущено продукцію. Це може бути оптове замовлення або друк в роздріб.