Прямой эфир

Який костюм Норфін краще підійде для зимової риболовлі?

Зимова риболовля

Зимова риболовля - це захоплююче хоббі. Але воно може стати справжнім випробуванням, якщо підібрати невідповідний одяг. Тому важливо з усією відповідальністю підійти до вибору костюму для риболовлі взимку - спеціального комплекту, який захищає від переохолодження, простуди та інших захворювань, пов’язаних з тривалим перебуванням на морозному повітрі.

Norfin - це відома компанія, яка спеціалізується на виготовленні термобілизни та теплого одягу для зимових видів спорту, в тому числі і риболовлі. Її обирають за:

  • Якість товарів, яка досягається за рахунок використання високоякісних матеріалів та відповідальності працівників.
  • Високу зносостійкість, що дозволить власнику комплекту тривалий час носити спецодяг.
Norfin

На що потрібно звернути увагу при виборі костюму для зимової риболовлі?

Сучасний спецодяг для риболовлі взимку повинен відповідати декільком критеріям:

  • зручність;
  • функціональність;
  • надійний захист від сильного вітру, морозу та будь-яких осадів.

Костюми для зимової риболовлі https://norfin.com.ua/ua/zimnie-kostumy/dlya-rybalki/ повинні бути відносно тонкі та легкі, але при цьому здатні повністю замінити декілька шарів теплого, щільного, громіздкого та незручного одягу. Середня температура, яку має витримувати комплект, - 25-30 градусів. Також враховуйте деякі-специфічні особливості костюму:

  1. Рукави. Особливу увагу зверніть на їх довжину. Вони не повинні бути короткими або занадто довгими. Для перевірки оптимальної довжини достатньо зігнути руку в лікті. Ідеальний варіант, коли рукав не довший середини пальців. Слід обирати одяг без великої кількості кишень та нашивок на цій частині одягу, адже вони будуть заважати та в них може заплутуватись ліска. Експерти та досвідченні рибалки рекомендують купувати костюми, в яких рукави закінчуються напіввідкритою рукавичкою.
  2. Штани. Вони не повинні бути короткими, довгими або широкими. Штани не повинні сковувати рухи. В них має бути зручно присідати та нахилятись. Штани повинні бути пошиті із щільної тканини з спеціальними гумовими вставками на колінах, які здатні захистити суглоби, якщо буде необхідно тривалий час стояти на колінах. Компанія Норфін пропонує звернути увагу на моделі з високим комбінезоном на бретельках.
  3. Види застібок. Виробники спецодягу для зимової риболовлі пропонують різноманітні види застібок від кнопок до шнурівок. Спеціалісти компанії Norfin рекомендують обирати комплекти на змійці, адже такі застібки дозволяють швидко одягатись та роздягатись і є досить зручними.
  4. Наявність капюшона або коміра. Цей елемент костюму захистить від сильних поривів вітру та осадів.
  5. Кишені. Наявність правильно розміщених кишень (на куртці в області грудної клітки та на штанах) робить одяг для зимової риболовлі більш функціональним, адже в них можна тримати риболовні снасті та інші необхідні предмети.
  6. Наповнювач. Найкраще обирати комплекти з наповнювачем із натурального пуху, адже він легкий та відмінно зберігає тепло.
  7. Вид матеріалу, з якого пошитий костюм для зимової риболовлі. Так як одяг для зимової риболовлі повинна буди дихаючим, але при цьому захищати від вітру, води та низьких температур, виробники для виготовлення спецодягу для риболовлі використовують:
  • палартек (забезпечує високу зносостійкість, легкість та зберігає тепло);
  • вінблок (захищає від сильних поривів вітру);
  • таслан (висока міцність і відштовхує вологу);
  • мембранний матеріал (володіє гарними захисними властивостями і складається із декількох шарів).
Компанія Норфін комбінує ці матеріали задля отримання максимально надійного захисту та комфорту рибалки.

зимові костюми Норфін

Як виглядають та з чого складаються костюми для зимової риболовлі від компанії Norfin?

Бренд Норфін займає лідируючі позиції серед виробників теплого одягу. Від цієї компанії можна придбати костюми, які складаються з куртки та кобмінезона або напівкомбінезона. Вони відрізняються стильним дизайном в різній кольоровій гаммі та функціональністю.

Куртка складається із декількох шарів вискоякісного матеріалу та має багато кулісок, за допомогою яких легко регулювати розмір верхнього одягу. Захист рук забезпечує наявність липучок на манжетах та фіксаторів на кісті рукаву. А глибокий капюшон та комір захистять від вітру та осадів.