Прямой эфир

Які прикраси завжди модні

Модні тренди, у тому числі й на ювелірні вироби, змінюються щосезону. Та далеко не кожен може дозволити собі хоча б раз на рік купувати нові коштовності. Саме тому при виборі прикрас звертати увагу треба передусім на базові класичні моделі: з плином часу вони залишатимуться актуальними.

Безсмертною класикою є сережки кільця, пусети, каблучки-солітери, тонкі ланцюжки та браслети тощо.

Модні прикраси

Лаконічна класика

Ультрамодні вироби дуже швидко стають неактуальними. Тож витрачати на них багато коштів просто немає сенсу.

Якщо скласти свій базовий ювелірний гардероб з класичних позачасових прикрас, вийде грамотна інвестиція ваших грошей. Також ви забезпечите коштовностями не лише себе, а й своїх доньок, які із задоволенням носитимуть ці прикраси у дорослому віці.

Вироби мust have у скриньці характеризуються:

  • стриманим відтінком;
  • мінімальним декором;
  • дорогоцінним матеріалом.

Безпрограшні варіанти

Розглянемо найбільш популярні варіанти, на які слід звернути увагу при виборі базових прикрас:

  1. Сережки, інкрустовані діамантом. Вони завжди будуть у тренді. Існує безліч варіацій такої прикраси. Це можуть бути сережки з великим діамантом, оточеним дрібними камінцями, або виріб з одиничним каменем. Особливої  уваги варті пусети, тобто гвіздки, з англійською застібкою. 
  2. Сережки-кільця з діамантами, або сережки конго, ввели в моду Шер та Мадонна. Пів століття тому вони викликали фурор своїм виглядом на сцені, а прихильниці намагалися скопіювати образ зірки.
  3. Нитка з перлинами – ще одна універсальна прикраса. Надягти її може зовсім юна дівчина й жінка у віці з певним статусом. Рекомендація тут лише одна — жінкам старшого віку слід обирати більші за розмірами перли.
  4. Золотий годинник — це не лише корисний ґаджет, а й статусна прикраса. Годинники бувають різного дизайну та кольору, їхні ремінці можуть бути широкими або тонкими. Як універсальний варіант — прикраса із жовтого чи білого золота без додаткової оздоби. 
  5. Тенісний браслет — тонкий гнучкий браслет з коштовним камінням по всій довжині. Свою назву отримав завдяки тенісистці, 18-разовій чемпіонці Еверт Кріс, яка обрала собі таку прикрасу за талісман. Попри спортивну назву, такі браслети доволі вишукані й прекрасно підійдуть навіть для червоної доріжки.
  6. Прикраси у формі цвяха мають досить футуристичний вигляд. Такої форми бувають каблучки, браслети, сережки. Для них найчастіше використовують золото або платину. Вперше такий аксесуар був випущений ювелірами Cartier ще в 70-х роках. Ця інновація призвела до фурору.
  7. Rivière або кольє-каскад завершує перелік завжди актуальних прикрас. Перші екземпляри були створені ще в XVIII сторіччі, але подібні вироби можна зустріти й досі. Кольє ідеально підходить на роль сімейної реліквії, адже такі прикраси зазвичай одягають нечасто, на урочисті події під вечірню сукню.

З перелічених типів прикрас можна легко скласти базовий ювелірний гардероб. У такому разі прикраси на будь-який випадок у житті завжди будуть під рукою.