Слухати
Слухати

Віталій Кличко у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (16.06)

16.06.2017

В ході бесіди торкнулися важливих для жителів столиці питань, серед яких проблеми гарячого водопостачання житлових будинків, стану доріг, демонтажу МАФів, реконструкції стадіону "Старт".

Київська влада планує забезпечити, щонайменше, третину жителів Києва водою питної якості через рік-півтора, зазначив Кличко.

"Наше завдання в тому, щоб, як мінімум, третина киян вже через рік, максимум півтора, мала можливість користуватися чистою водою питної якості", - зазначив мер.

Також Кличко назвав ще одне завдання київської влади - "вводити європейські технології очищення води". "Вода повинна бути якості питного з-під крану", - підкреслив глава Києва.

Водночас він поскаржився на те, що "трохи зсунулися наші плани". Мер додав, що на це є "об'єктивні причини".

Крім цього, мер Києва пообіцяв за три роки кардинально поліпшити ситуацію з дорогами в столиці.

"Шляхопровід на Нивках буде розширено. Останній раз він ремонтувався в 1984 році, а зараз перебуває не в дуже хорошому стані ... В аварійному стані перебуває і Шулявський шляхопровід, який "втомився". Його ввели в експлуатацію в 60-ті, за це час він дійсно "втомився" і вимагає реконструкції ... В цьому році ми зробимо 300 км доріг", - розповів мер столиці.

Гість "Великого інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - Віталій Кличко, київський міський голова.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...