Слухати
Слухати

Віталій Кличко у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (10.10)

10.10.2017

У студії обговорили готовність столиці до опалювального сезону, інформацію про те, що в Києві тепло подаватимуть за графіком, щоб обмежити число аварій, систему управління Києвом, перейменування вулиць в Києві і декомунізацію, боротьбу з хаотичною рекламою в столиці, будівництво меморіалу "Небесної сотні" на вулиці Інститутській, проблему з профтехосвітою в столиці, ремонт київських доріг і будівництво нових, проблеми з поставками гарячої води, будівництво об'їзної дороги для вантажного транспорту, проблеми Києва зі сміттям, будівництво метро на Троєщину.

Віталій Кличко запевнив, що Київ вже готовий до опалювального сезону.

"Можу сказати відповідально, що ми готові до опалювального сезону, все йде за планом. Нами підготовлено вже тепломережі і зараз запуск тепла в будинках буде здійснюватися за графіком" - сказав мер.

При цьому Кличко підкреслив, що за заявками вже може здійснюватися підключення тепла в школах, дитячіих садках та лікарнях.

Крім цього, за словами мера, щодня у нього виникає багато викликів і проблем, які терміново потрібно вирішувати.

"Всі проблеми у нас, тому що десятки років гроші не вкладалися. Ми бачимо це за станом доріг", - сказав гість програми, і підкреслив, що якийсь прогрес у вирішенні проблем вже є.

Також Кличко заявив, що його обов'язок перед киянами - це зробити столицю європейським містом.

Коментуючи перейменування вулиць, міський голова зазначив, що ніхто не приймає рішення про перейменування на власний розсуд, а це, в першу чергу, петиції громадян, які проходять публічні обговорення.

Гість програми "Велике інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - мер Києва, голова КМДА Віталій Кличко.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...