Слухати
Слухати

Віталій Дикий в "Хронології" з Панченко і Крюковою (31.07)

31.07.2017

У студії в хронологічному порядку обговорили найважливіші новини дня, в тому числі і сумніви США в чесності кандидатів в новий ВСУ, можливість екстрадиції Саакашвілі, закон про КСУ, допит Максима Полякова в ГПУ, закупівлю "Центренерго" американського вугілля, санкції проти РФ.

Коментуючи введення санкцій США проти Росії, гість студії Віталій Дикий заявив, що реакція Росії на економічні обмеження схожа на дитячі ігри.

"Якщо світове співтовариство має намір вводити санкції проти Росії, і не секрет, що є за що їх вводити, то я думаю, що реакція РФ конвульсивна до тої міри, наскільки можна нашкодити США. Це дитяча гра з боку Росії", - сказав Дикий, підкресливши, що економіка РФ без співпраці з Європою не зможе бути на високому рівні.

Також політичний експерт вважає, що всі негативні проблеми пов'язані з Росією, спрацьовують на користь України.

Крім цього, Дикий допустив, що найближчим часом Ангела Меркель виступатиме проти жорстких санкцій США щодо РФ.

Коментуючи новий склад Верховного суду, Дикий заявив, що факт проведення в Україні конкурсів на державні посади не завжди має позитивний результат.

"Люди, які пройшли на посади в Верховний суд України, звичайно, шановні юристи, але давайте звертати увагу на те, що Рада доброчесності багатьох серед них не сприймає, бо має на них компромат", - сказав він.

Гість програми "Хронологія" з Діаною Панченко та Світланою Крюковою: Віталій Дикий, політичний експерт.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...