Прямой эфир

Важливі моменти при підборі жіночих парфумів

Фото: підбір жіночих парфумів

Ароматні жіночі парфуми є невід’ємним атрибутом та важливою складовою гардеробу майже кожної представниці жіночої статі. Зараз купити жіночі парфуми можна саме для того, щоб почуватися вільніше, подобатися собі та іншим людям, а також випробувати приємне та нове. Багато рішень доступні за адекватними, прийнятними розцінками.

Як підібрати жіночі парфуми, щоб вибір був правильним?

Зараз практично будь-які парфуми можуть стати чудовим доповненням оригінального жіночого образу. Крім того, можна вибрати концентрацію аромату – від ніжної туалетної води до досить інтенсивного набору. Найбільш популярними типами жіночої парфумерії є квіткові та східні. Є також популярні моделі цитрусових парфумів, серед яких можна виділити:

  1. Viktor & Rolf Flowerbomb – класичний квітково-цитрусовий аромат з нотами бергамоту, мандарину та жасмину.
  2. Gucci Bloom – легкий квітково-цитрусовий аромат з нотами бергамоту, флердоранжу та туберози.
  3. Marc Jacobs Daisy Dream — освіжаючий аромат з нотами лимона, ожини та мускусу.
  4. Estee Lauder Pleasures – бадьорий аромат з нотами бергамоту, конвалії та пелюсток троянди.
  5. Dolce & Gabbana Light Blue — автентичний аромат з нотами сицилійського лимона, яблука та пелюсток жасмину.

Крім цього, зараз досить популярними є деревні аромати, які найактивніше використовуються в холодну пору року. Аромати фужерного типу є спеціальними унісекс-композиціями зі стриманими та елегантними запахами, що підходять для використання у різні пори року. Альдегідні букети містити можуть кілька десятків інгредієнтів і створювати аромати, що запам’ятовуються на рівні почуттів.

Інші важливі моменти

Важливо звертати увагу при виборі парфумів на те, щоб продукція була оригінальною, стійкою і дарувала потрібні шлейфи людині, яка її придбала. Замовляти можна аромати різних груп, орієнтуючись на переваги та період використання продукції. Представлені в каталогах магазинів часом різні класичні аромати розпилювального типу, а також роликові варіанти, зручно наносяться на шкіру. Їх можна легко з собою класти в ту саму жіночу сумочку.

При виборі інтернет-магазину слід орієнтуватися на обсяг флаконів, колекції ароматів, загальну цінову політику та ціни на окрему продукцію, особливості доставки і не тільки. Швидка обробка замовлень, зручність оплати, оптимальний сервіс – все це також важливо при виборі магазину. За рахунок різноманіття вибору, ніяких проблем при виборі продукції не виникає.